CANNA Terra Starterskit

Zoek je alles wat een beginnende kweker nodig heeft? De CANNA Terra Starterskit bevat hoge kwaliteit meststoffen en additieven voor een snelle, gezonde en krachtige groei van je plant. De CANNA Terra Starterskit is eenvoudig te gebruiken en daarom ideaal voor beginnende kwekers. Maak kennis met onze hoogwaardige voedingsstoffen en additieven die je helpen met het behalen van de beste resultaten!

Wat zijn de voordelen van kweken op aarde?

Aarde houdt bepaalde nutriënten vast. Dit bufferende vermogen maakt aarde ideaal voor de startende kweker. CANNA TERRA is een complete productlijn die speciaal ontwikkeld is om de beste resultaten te geven bij het kweken op aarde, in zowel potten als in de volle grond, binnen en buiten.

Binnen de CANNA TERRA lijn bieden we gebalanceerde plantenvoeding voor de groeifase (Vega) en de bloeifase (Flores). Dit zorgt ervoor dat je plant op elk moment de juiste mix van essentiële voedingsstoffen krijgt. CANNA TERRA is ontwikkeld om de beste resultaten te geven in combinatie met onze potgronden (CANNA Terra Professional en CANNA Terra Professional Plus).

Ga je voor de eerste keer kweken?

Klik hieronder om meer informatie over de producten te vinden. Gebruik de instructies op het CANNA Terra kweekschema voor het beste resultaat! De Starterskit bevat een handige instructie leaflet en kweekschema. Bekijk ons artikel kwekers voor beginners voor meer informatie over het kweken van je eigen plantje.

Wanneer je liever biologisch wilt kweken bekijk dan onze BIOCANNA Starterskit.

CANNA Terra Starterskit