CANNA Educatie

CANNA Educatie

Dompel je klas onder in de boeiende wereld van natuur met het scholenproject van CANNA Educatie!

Wil je ontdekken hoeveel water en voeding een plant nodig heeft? Of hoe je op een eenvoudige manier groenten kunt kweken in de klas? Onze educatieve projecten zijn ontworpen om deze vragen te verkennen en leerlingen te inspireren.

Bij CANNA Educatie streven we ernaar om jongeren bewust te maken van de oorsprong van hun voedsel en de processen die betrokken zijn bij het groeien, van zaadje tot vrucht. Onze interactieve lessen betrekken leerlingen bij elke stap, van het zaaien op de vensterbank tot het oogsten van verse komkommers in een groeitent in het klaslokaal. Het doel? Een diepere verbinding tussen mens en natuur tot stand brengen, terwijl we tegelijkertijd groene vaardigheden stimuleren.

Laten we samen de wereld groener maken, zaadje voor zaadje. Doe mee met de groenprojecten van CANNA en laat jouw klas kennismaken met de wonderen van de natuur!

Stel je eens voor: een praktisch lespakket waarin ervaring en leren hand in hand gaan. Dat is precies wat ons lespakket biedt. Gericht op competenties en aansluitend bij leerdoelen, biedt het een unieke kans voor leerlingen om praktijkervaring op te doen.

Met dit lespakket gaan leerlingen aan de slag met voedingsstoffen en substraten van CANNA. Omdat je indoor kweekt onder kunstlicht is kweken het hele schooljaar mogelijk.

Onze uitgangspunten zijn duidelijk: we willen dat leerlingen en docenten enthousiast worden over het scholenproject. De ontwikkelde lesstof zorgt ervoor dat praktijklessen ook echt als praktijk worden ervaren.

Het lespakket bestaat uit een lesboek, docentenhandleiding, logboek, toets en praktijkkaarten en kan naar behoefte worden samengesteld.

Wil je meer lezen over het Scholenproject van CANNA-educatie? Bekijk dan de artikelen die je kunt vinden op Stadstuinieren.nl. Hét platform voor het kweken van groente, fruit en kruiden op balkon, dakterras of in de achtertuin.

Meer weten over het scholenproject van CANNA educatie? Neem dan contact met ons op!