BIOCANNA

BIOCANNA is de organische productlijn van CANNA voor de biologische teelt, speciaal ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten in potgrond. BIOCANNA voedingsstoffen zijn plantaardig en bevatten geen dierlijke restproducten. BIOCANNA producten voldoen aan de strenge eisen voor de biologische landbouw.

 

BIOCANNA

Biologisch kweken

Wil je graag biologisch kweken? Producten geteeld met BIOCANNA meststoffen kunnen biologisch worden genoemd, op voorwaarde dat ze biologisch worden verbouwd en in overeenstemming zijn met de internationale richtlijnen. BIOCANNA kan worden gebruikt in zowel potten als volle grond, binnen en buiten.

Voordelen van BIOCANNA

  • BIOCANNA beschermt het productieproces van de ruwe grondstoffen voor het perfecte eindproduct. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.
  • BIOCANNA voedingsstoffen zijn plantaardig, speciaal ontwikkeld voor de teelt in potgrond. Het grote voordeel is dat de samenstelling van het product beter is afgestemd op de behoeften van de plant.
  • Bijkomend voordeel van de samenstelling is dat het product geen dierlijke organismen, zoals influenzavirussen (vogelgriep bijvoorbeeld) kan bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.
  • BIOCANNA producten zijn direct opneembaar en stimuleren de stofwisseling en weerstand van de plant. Bovendien verbeteren ze de bodemkwaliteit en de biodiversiteit.
  • BIOCANNA-meststoffen zijn niet alleen CU Int. gecertificeerd, maar hebben ook de exact juiste bereidingswijze, waardoor een overdosis aan voedingsstoffen wordt voorkomen.

Bekijk onze BIOCANNA producten

Bio Vega

Bio Vega

100% natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor de groeifase van de plant.

view
Bio Flores

Bio Flores

100% natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor de bloeifase van de plant.

view
BioRHIZOTONIC

BioRHIZOTONIC

Bevordert de ontwikkeling van (haar)wortels, wortelpuntjes en de weerstand van de...

view
BioBOOST

BioBOOST

Natuurlijke bloeistimulator met opbrengst- en smaakverbeterende eigenschappen.

view
Bio Terra Plus

Bio Terra Plus

100% natuurlijke plantaardige mix die speciaal is ontwikkeld voor de biologische...

view
BIOCANNA Starter Kit

BIOCANNA Starter Kit

Bevat hoge kwaliteit meststoffen en additieven voor snelle, gezonde en krachtige...

view
BIOCANNA Easybox

BIOCANNA Easybox

Wil je graag biologisch kweken? BIOCANNA meststoffen zijn volledig biologisch en...

view

Voedingsschema maken

Vind verkooppunt