CANNA TERRA

CANNA TERRA is een complete productlijn van plantenvoeding en substraten, speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van snelgroeiende planten in voorbemeste aarde. CANNA TERRA kan worden gebruikt in zowel potten als volle grond, binnen en buiten.

 

CANNA TERRA

Terra Vega & Flores

Tijdens de groei- en bloeifase heeft de plant een andere verhouding voedingstoffen nodig. Binnen de CANNA TERRA lijn bieden we de voedingsstoffen TERRA Vega (groeifase) en TERRA Flores (bloeifase). Hiermee kun je de plant op elk moment de juiste mix van voedingsstoffen geven.

Hoe haal je het beste resultaat? Je kunt de CANNA TERRA meststoffen op bijna alle potgronden gebruiken. Met de CANNA TERRA aardemixen voor kiemen (Seedmix) en kweken (Professional, Professional Plus) ben je verzekerd van zuivere grond met de juiste structuur.

Waarom kweken op aarde?

Aarde houdt plantenvoeding vast. Dit zogenaamde bufferende vermogen maakt aarde een vergevingsgezind kweekmedium. Bij kweken op aarde krijg je weinig problemen als je te veel of te weinig plantenvoeding geeft.

Kweken op aarde is geschikt voor zowel de beginnende kweker als meer ervaren kwekers die niet te veel omkijken willen hebben naar hun plant. Een alternatief voor kweken op aarde is kweken op kokos, of organische kweken met BIOCANNA.

Bekijk onze CANNA TERRA producten

CANNA Terra Vega

CANNA Terra Vega

Professionele snelwerkende meststof voor de groeifase van de plant.

view
CANNA Terra Flores

CANNA Terra Flores

Professionele snelwerkende meststof voor de bloeifase van de plant.

view
CANNA Terra Seed Mix

CANNA Terra Seed Mix

Potgrond geschikt voor het ontkiemen van de zaden van je favoriete plant.

view
CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional

Stikstofrijke potgrond. Bevat een mix van opgewaardeerd zwart turf, fijne veenmos...

view
CANNA Terra Professional Plus

CANNA Terra Professional Plus

Bestaat uit luchtig veenmos en soorten boomschors. met hoge beluchtingskwaliteit...

view
CANNA Terra Starterskit

CANNA Terra Starterskit

Maak kennis met onze hoogwaardige voedingsstoffen en additieven in een handige...

view

Voedingsschema maken

Tip Neem de tijd

Neem alle tijd voor het aanmaken van een voedingsvat. Dit is essentieel voor de groei, bloei en ontwikkeling van uw plant en/of gewassen. Een goede voorbereiding leidt tot het beste resultaat.

TERRA InfoPaper

TERRA InfoPaper

Wil je meer weten over CANNA TERRA? In deze Infopaper leggen we alles uit over het kweken van planten in aarde. Kweken in aarde wordt vaak als de eenvoudigste manier van kweken gezien.