TERRA

Nutriënten en substraten van CANNA TERRA

Sinds de lancering van CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores, zijn dit wereldwijd de meest gebruikte meststoffen voor het kweken van de snelgroeiende plant en gewassen. De samenstelling van CANNA TERRA meststoffen is aangepast aan de behoefte van de snelgroeiende plant. CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores zijn rijk aan direct opneembare stikstofverbindingen en hoogwaardige ijzerchelaten,. Hierdoor wordt een optimale opname gegarandeerd, direct vanaf het begin van de teelt.

Tijdens de ontwikkeling van ons productenpakket wordt er veel aandacht besteed aan de wisselwerking tussen voeding en het teeltmedium. De CANNA TERRA meststoffen bevatten daarom alle essentiële elementen voor een gezonde groei. De samenstelling beantwoordt direct aan de behoefte van de plant.

CANNA Terra Vega

terra_content_1Een gezonde en snelle groei wordt gekenmerkt door vitale groeischeuten en een goede wortelontwikkeling. Dit is de basis voor het verkrijgen van een topresultaat. CANNA Terra Vega bevat alle voedingsstoffen die de plant in de groeifase nodig heeft. Het heeft een universele werking en kan op alle soorten potgrond worden toegepast. Zelfs wanneer de potgrond wordt hergebruikt. CANNA TERRA bevat alle voor de plant noodzakelijk voedingsstoffen. Deze zijn vrij van ballaststoffen en 100% opneembaar voor de plant.

CANNA Terra Flores

In de korte, uitbundige bloeifase van een plant, is het noodzakelijk dat alle voedingsstoffen direct en in de juiste verhouding beschikbaar zijn. Daarom bevat CANNA Terra Flores contains alle voedingstoffen die een plant nodig heeft tijdens de bloeifase. De behoefte aan stikstof is kleiner, maar de behoeftes aan fosfaat (P) en kalium (K) zijn juist veel groter dan tijdens de groeiperiode. CANNA Terra Flores bevat de juiste hoeveelheid spoorelementen en zorgt voor een prachtig bloeiende planten.

CANNA TERRA Aardemixen:

Wilt u het beste van het beste? Dan is ons advies te kweken op CANNA TERRA aardemixen. In combinatie met onze voeding creëert u een perfecte basis voor ieder groeiproces. Er zijn drie aardemixen verkrijgbaar: CANNA Terra Seedmix (voor zaden en stekjes), CANNA Terra Professional (de voordelige keus!) en CANNA Professional Plus (de beste koop voor optimaal resultaat!). Qua structuur en voorbemesting zijn deze aardemixen 100% geschikt voor het kweken van diverse snelgroeiende planten. De beste resultaten wordt behaald door een juiste combinatie van aardemixen en meststoffen, zoals CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores.

CANNA Terra Seedmix

Alleen het beste is goed genoeg voor het ontkiemen van zaadjes. Daarom heeft CANNA een speciale zadenmix ontwikkeld. Deze CANNA Terra Seedmix heeft een homogene stabiele structuur die ervoor zorgt dat het meer water kan vasthouden. Dit zorgt dat het zaadje optimale kansen krijgt om volledig te ontkiemen. Door de aarde in de Seedmix is een speciaal mengsel van extra zuivere kokos gemengd. Deze zorgt ervoor dat de ontkiemde zaadjes zich sneller kunnen ontwikkelen dan op een ander medium. Dit maakt de CANNA Terra Seedmix ook uitstekend geschikt voor het laten wortelen van een stekje!

CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional is een voedingsrijk medium dat niet alleen voldoet aan de strengste RHP-normen, het voldoet aan de hoger gestelde CANNA kwaliteitsnormen. CANNA Terra Professional onderscheidt zich van andere aardesubstraten door zijn eersteklas uitgangsmateriaal, fijne structuur en zuiverheid. CANNA Terra Professional is een organisch product, homogeen van structuur, 100% natuurlijk en vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. CANNA Terra Professional heeft een complex water-/luchtsysteem, waarmee de ideale omstandigheden worden gecreëerd voor vrijwel iedere kweekvorm. CANNA TERRA is na gebruik uitstekend geschikt als grondverbeteraar.

Terra Professional Plus

CANNA Terra Professional Plus is samengesteld uit 100% organische grondstoffen. De kwaliteit van de verschillende elementen is van het allerhoogst denkbare niveau. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit witveen (ter vervanging van perliet) waar biologisch boomschors aan wordt toegevoegd. Deze laat enzymen vrij met een natuurlijke anti-schimmelwerking. CANNA Terra Professional Plus bevat spoorelementen en biologische chelaten die ervoor zorgen dat de plant beter is beschermd tijdens de groei. CANNA Terra Professional Plus is voorbemest met speciale voedingspreparaten die alle voor de plant noodzakelijke elementen bevat. De eerste week hoeft u geen voeding te geven. CANNA Terra Professional Plus zorgt bovendien voor een snellere groei en doorworteling. Hierdoor is de plant eerder resistent is voor ziektes en ongedierte.

Voorkom stress met CANNAZYM

add-add_content_1In een goed functionerend wortelstelsel sterven wortels af, maar vormen zich ook steeds weer nieuwe. De afgestorven wortels zijn een ideale voedingsbron voor ziekteverwekkers. Als ziekteverwekkende schimmels zich in het dode wortelmateriaal vermeerderen, vormen ze een bedreiging voor de gezonde wortels. Deze worden makkelijk aangetast, waardoor de wortelfunctie sterk afneemt. Het gevolg: de gehele plant raakt in een stresssituatie en de groei wordt belemmerd. Om dit te voorkomen gebruikt u CANNAZYM.

De enzymen in CANNAZYM zorgen ervoor dat dood wortelmateriaal op een snelle manier wordt omgezet in mineralen en suikers. Deze zijn belangrijk, omdat ze een waardevolle voedingsbron vormen voor de plant en het bodemmilieu. CANNAZYM voorkomt verrotting en gaat de vorming van giftige stoffen tegen. Hierdoor wordt de kans op infectie door ziekteverwekkende schimmels aanzienlijk verkleind. Daarnaast is er aan CANNAZYM een aantal goed opneembare vitamines toegevoegd, die de plant stimuleren om nieuwe wortels te vormen. Voeg vanaf de tweede week van de teelt CANNAZYM toe aan het voedingswater in de verdunningsfactor 1:400. Maak nooit meer CANNAZYM aan dan er in 10 dagen kan worden opgemaakt!

RHIZOTONIC; 100% plantaardig

RHIZOTONIC is een krachtige, plantaardigewortelstimulator. voor de reeds gewortelde plant. Het zorgt voor een extra wortelgroei en zodoende voor het sneller aanslaan van de plant. RHIZOTONIC is een ideaal middel voor stekken, de plant die verpot worden of de plant die slecht ontwikkeld zijn na een shocktoestand. Het bevat een breed scala aan spoorelementen die extra voordelen opleveren voor iedere plant. Voeg RHIZOTONIC de eerste week 2 à 3 keer toe via het voedingswater in de verdunningsfactor 1:400 of via bladbespuiting.

Betere resultaten

CANNABOOST is een universele kwaliteitsverhogende bloeistimulator. Het kan worden gebruikt in combinatie met elke voeding en is geschikt voor ieder teeltsyteem. CANNABOOST stimuleert de ontwikkeling en groei van de plant. Naast bloeistimulatoren bevat CANNABOOST ook natuurlijke bloeiregulatoren. Deze doseren zowel de bloeistimulatoren uit de booster, als de van nature in de plant aanwezige bloeistoffen. Door de betere regulering van energie heeft de plant een betere weerstand tegen eventuele ziekteverwekkers. CANNABOOST kan reeds in het begin van de bloeifase worden gebruikt in de vorm van bladbespuiting. De plant kan de bloeistimulatoren dan direct via het blad opnemen.

Vier weken voor de oogst (bloeifase) kunt u bovendien CANNA PK 13/14 toedienen. Dit hoogwaardige fosforkalium mengsel voldoet aan de extra behoefte van de plant (fosfaat en kalium). CANNA PK 13/14 lost uitstekend op, wordt direct opgenomen door de plant en werkt uitstekend in combinatie met CANNABOOST.

Beoordeel dit artikel: 
Geen stemmen