CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional is een stikstofrijke potgrond afgestemd op de behoefte van de plant. CANNA Terra Professional heeft een complex water / luchtsysteem dat ideale omstandigheden schept voor vrijwel elke teeltwijze.

CANNA Terra Professional bevat een mengsel van opgewaardeerd zwart turf, fijne veenmos en perliet. Je hebt het meeste profijt bij het kweken in een pot. Bij kweek in de volle grond gebruik je de aardemix om de tuinaarde te verrijken.

Voordelen van CANNA Terra Professional

  • CANNA Terra Professional bevat organische ingrediënten, is homogeen van structuur en vrij van schadelijke virussen en bodemziekten
  • De ingrediënten bevorderen een uitzonderlijke wortelontwikkeling en de vorming van dikkere stelen
  • Een snellere stofwisseling in combinatie met lage ziektecijfers zorgen voor een verhoogde productie
CANNA Terra Professional

Gebruiksaanwijzing

Maak de CANNA Terra Professional los en vul de pot. Plaats de plant in de pot en druk de CANNA Terra Professional licht aan. Dien vervolgens water toe tot er een beetje drainage ontstaat.

Watergift

Afhankelijk van de grootte van de pot, de groeiomstandigheden en de groeifase van de plant, dient de hoeveelheid water aangepast te worden aan de behoeften van de plant. Onder normale omstandigheden verdampen volwassen planten 4-6 liter vocht per m2 per dag.

Gebruik voor grotere planten potten van 5 liter of groter. Hoe groter de pot, hoe stabieler het wortelmilieu. Zorg ook voor voldoende drainage, leg hiervoor eventueel een laagje hydrokorrels op de bodem van de pot om de luchtcirculatie en waterafvoer te verbeteren.

  • De plastic verpakking van CANNA Terra Professional is 100% recyclebaar
  • Bewaar in een koele, droge plaats
  • Niet blootstellen aan temperaturen onder 4 °C
  • Zakinhoud 25L of 50L