Tuinzaken Retail Experience 2016

21 November, 2016
Evenementen
CANNA Nederland was afgelopen februari 2016 aanwezig op de beurs 'Tuinzaken Retail Experience' te Boskoop. Deze beurs is met name gericht op producenten en retailers in de tuinbranche en biedt een platform om met elkaar in gesprek te raken over de nieuwste trends in de tuinbranche.

Op de drukke CANNA stand werd veel aandacht getrokken door de concept 'Grow Box'. Dit is een kant-en-klaar zaai- en kweekconcept voor de beginnende thuiskweker. De Grow Box is verkrijgbaar in een tomaat en paprika variant en heeft een winkelprijs van €14,95.

Verder was er veel belangstelling voor de biologische voedingsstoffen van CANNA. Met haar BIOCANNA lijn is CANNA trendsettend en aantrekkelijk voor veel consumenten. De BIOCANNA producten die werden tentoongesteld waren de Bio VEGA (voor groeiende planten), de BIO Flores (voor bloeiende planten) en BIO Rhizotonic (voor een krachtig wortelstelsel). Dit alles volgens het 1-2-3 principe van groei-bloei-wortels voor een optimale groei en opbrengst van de plant.

Op de foto's hieronder krijgt u een indruk van Tuinzaken Retail Experience 2016.

1 2 3 4