CANNA love op Reggae Festival Rotterdam

CANNA love op Reggae Festival Rotterdam

Zondag 28 juli vond de derde editie van Reggae Rotterdam Festival plaats! Dit openluchtfestival in het Kralingse Bos trok 18.000 bezoekers en staat bekend om zijn heerlijke reggae vibes. Met 3 stages met nationale en internationale muzikale legendes, een grote speeltuin met zwembad voor de kids, een silent disco, een beachbar en 2 culinaire foodcourts mag dit festival niet ontbreken op je festival lijstje.
video-canna-impressie-reggae-festival-rotterdam-2019

Voor het eerst sponsort CANNA dit Reggae Festival in Rotterdam. Met de speciale CANNA beach area was CANNA zichtbaar voor iedereen. De chill area met uitzicht op de Kralingse Plas vol met CANNA hangmatten, strandstoelen, zitzakken en planten was een schot in de roos. De reggae fans wisten dit te waarderen en waren non stop aanwezig bij de CANNA beach area.

Iedereen werd mee terug in de tijd genomen door UB40 die met een live orkest legendarische hits zongen zoals ‘Red Red Wine’ en ‘Falling In Love With You’. Wyclef Jean bracht één van z’n meest energieke optredens ooit en The Wailers gaven met een emotionele performance het publiek het gevoel alsof Bob Marley er zelf bij was…

CANNA love op Reggae Festival Rotterdam

Love & happiness met geloof in de kracht van moedernatuur stonden centraal op dit festival. Een mooie match tussen CANNA en de festivalgangers die samen voor een onvergetelijke, mooie dag hebben gezorgd.

One Love

1 2 3 4 5 6 7 8 9