Dutch Urban Farmers Festival 2024

Dutch Urban Farmers Festival 2024

Stadstuinieren komt in het najaar met een eigen festival! Speciaal voor de urban farmer, oftewel de Stadstuinier... Groenten oogsten uit je voortuin, kiemen kweken op de vensterbank, een groen dak op je schuurtje, een geveltuintje aanleggen of een eetbare verticale tuin op je balkon? Kom dan naar het Dutch Urban Farmers Festival, een gezellig festival bomvol groene inspiratie!

Dutch Urban Farmers Festival in het kort:

DUFF (maar allesbehalve!) zal plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhoven op zaterdag 21 september 2024. Noteer deze datum dus alvast! Tijdens het festival zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals het NK Pompoen Kweken. Naast het NK Pompoen Kweken hebben we nog veel meer groene uitdagingen voor de trotse kweker:

  • Kweek de langste zonnebloem of de grootste courgette.
  • Doe mee met de Miss Moesverkiezingen: hiervoor zoeken we de perfecte imperfectie.

Wij zijn dol op wonderlijke oogst, dus deel die foto's van je imperfecte oogst op de socials met #moesverkiezingen en tag @stadstuinieren op Instagram. Kom naar DUFF en maak kans op de hoofdprijs (en eeuwige roem). Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes, drankjes en is er muziek.

Meer informatie? Houd dan zeker onze socials bij! Hierop wordt in de loop van de komende maanden steeds meer gedeeld over de planning.

Tot op het Dutch Urban Farmers Festival!