Groenmoes Markt

7 May, 2019
Beurzen
Op 16 en 17 maart was CANNA aanwezig bij de grootste moestuinmarkt van Nederland!

Met lezingen over diversiteit, duurzaam tuinieren en de inrichting van een natuurrijke tuin was er van alles te beleven. Als liefhebbers van moestuinen konden wij van CANNA natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijk sfeervolle markt met veel enthousiaste bezoekers.

Groenmoes Markt

De Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. Veel specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’ heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is.

Groenmoes Markt

Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en zal daardoor veel mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied.

Het is dan ook niet alleen een verkoopmarkt maar je vindt er ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaadgoed.