BIOCANNA Products

BIOCANNA Starterskit

Wil je biologisch gaan kweken en ben je op zoek naar alles wat een beginnende kweker nodig heeft? De BIOCANNA Starterskit bevat hoge kwaliteit meststoffen en additieven voor een snelle, gezonde en krachtige groei van je plant. De BIOCANNA Starterskit is eenvoudig te gebruiken en daarom ideaal voor beginnende kwekers. Maak kennis met onze 100% natuurlijke voedingsstoffen en additieven die je helpen met het behalen van de beste resultaten!

Waarom biologisch kweken met BIOCANNA?

BIOCANNA is de productlijn van CANNA voor de biologische teelt. BIOCANNA meststoffen zijn 100% natuurlijk en speciaal ontwikkeld voor de bodemteelt. BIOCANNA producten voldoen aan alle eisen voor de biologische landbouw. CANNA beschermt het productieproces van de ruwe grondstoffen voor het perfecte eindproduct. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Binnen de BIOCANNA lijn bieden we plantaardige voedingsstoffen voor de groeifase (Vega) en bloeifase (Flores). Dit zorgt ervoor dat de plant op elk moment de juiste mix van essentiële voedingsstoffen krijgt. Ideaal te gebruiken in combinatie met BIOCANNA Bio Terra Plus; een natuurlijke, plantaardige potgrond dat alleen organische meststoffen bevat.

Ga je voor de eerste keer kweken?

Klik hieronder om meer informatie over de producten te vinden. Gebruik de instructies op het BIOCANNA kweekschema voor het beste resultaat! De Starterskit bevat een handige instructie leaflet en kweekschema. Bekijk ons artikel kwekers voor beginners voor meer informatie over het kweken van je eigen plantje.

Bekijk ook onze voeding en additieven op basis van mineralen in de CANNA Terra Starterskit.

BIOCANNA Starterskit