CANNA PK 13/14

Hoe zorg ik voor grote, zware vruchten? CANNA PK 13/14 is een hoogwaardig fosfor-kaliummengsel dat de bloei en vruchtvorming stimuleert. Dit gebruiksvriendelijke additief verbetert de kwantiteit en kwaliteit van de oogst. PK 13/14 hoef je slechts één week aan de voedingsoplossing te toevoegen, als je dit op het juiste moment doet krijg je verbluffende resultaten.

Voordelen van CANNA PK 13/14

Pure elementen om de bloei te stimuleren

CANNA PK 13/14 is een hoogwaardig mengsel van fosfor en kalium dat wordt toegevoegd tijdens de bloeifase. Beide elementen spelen een grote rol tijdens de generatieve fase van planten. Dankzij een speciaal productieproces is CANNA er in geslaagd om zuiver fosfor en kalium in zeer hoge concentraties te combineren. Hierdoor is PK 13/14 snel en direct beschikbaar voor de plant.

Fosfor (P) is een macro-voedingselement voor elke plant. Het speelt een sleutelrol in metabolisme en energieoverdracht. In de bloeifase is extra fosfor nodig. Fosfor versterkt celvorming in bloemen, onder andere.

Kalium (K) is ook een macro-voedingselement. Het wordt in de hele plant aangetroffen en is nodig voor veel van zijn activiteiten. Het is essentieel voor het transport van water en voeding en het is verantwoordelijk voor de kwaliteit en stijfheid van de plant. Daarnaast beheert het talloze andere processen zoals de suikerproductie. Kalium zorgt ervoor dat de plant voldoende suikers kan produceren tijdens de bloei, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de bloemen.

Perfecte combinatie met CANNABOOST

Er komt een moment tijdens de ontwikkeling van de plant wanneer de behoefte aan fosfor en kalium enorm toeneemt. Als CANNA PK 13/14 op dit moment wordt gegeven, zal de toegenomen behoeften van de bloeiende plant bevredigd worden en zullen de vruchten maximale ontwikkeling bereiken. CANNABOOST verbetert de stofwisseling en heeft een versterkend effect op PK 13/14. Deze perfecte combinatie zorgt ervoor dat de plant uitbundiger bloeit.

Geschikt voor elk medium

PK 13/14 kan bij elk medium gebruikt worden en is geschikt voor gebruikt voor de teelt op aarde, in recirculatiesystemen, bij het kweken op kokos en in run-to-waste-systemen. PK 13/14 is geschikt voor gebruik bij het kweken zowel binnen als buiten.

video-canna-pk-1314-nl
CANNA PK 13/14

Kweken met PK 13/14?

CANNA PK 13/14 is te koop bij tuinspeciaalzaken in heel Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt. Kan voor elk teeltsysteem en in combinatie met alle CANNA plantenvoeding gebruikt worden.

CANNA PK 13/14

Gebruiksaanwijzing

  • Voor gebruik de fles goed schudden
  • Voeg drie tot vier weken voor het oogsten CANNA PK 13/14 toe aan het voedingsvat
  • Gebruik CANNA PK 13/14 maximaal één week en bij bloemvorming over de gehele plant
  • CANNA PK 13/14 kan zonder problemen worden toegediend in een concentratie van 15 ml per 10 liter kraanwater, mits de EC-waarde van je standaard voeding niet hoger is dan 1.8 mS/cm. EC- en pH-waarden dienen altijd gecontroleerd te worden, nadat CANNA PK 13/14 is toegevoegd
  • CANNA PK 13/14 kan, onder normale condities, in combinatie met alle CANNA producten worden toegepast

Gecombineerd met CANNA pH MIN bloei, kan in uitzonderingsgevallen verzadiging in het voedingsvat optreden. Mocht dit gebeuren, dan adviseren wij gebruik te maken van CANNA pH MIN groei (salpeterzuur in plaats van fosforzuur).

Voorkom hoge pH-waarden (hoger dan 7.0) in het voedingsvat, nadat CANNA PK 13/14 is toegediend. Een hoge pH-waarde verhoogt het risico op verzadiging. Verzadiging resulteert in onomkeerbare zoutverbindingen, die de plant niet meer natuurlijk kan opnemen. De voeding in het vat is onbruikbaar geworden en het vat moet goed worden schoongemaakt, om verdere neerslag te voorkomen.

Bij het gebruik van een voedingscomputer, is het mogelijk om CANNA PK 13/14 in verdunde vorm toe te voegen aan de B-voeding (en als er geen extra pomp kan worden toegevoegd). Gebruik CANNA PK 13/14 nooit in pure vorm, want dan kan B-voeding instabiel worden en eventueel neerslaan.

Overige aanwijzingen

  • Overbemesten heeft een negatief effect op de natuur, de bodem en de plant
  • Vorstvrij, gesloten en donker bewaren
  • Buiten bereik van kinderen houden

Waarborgen / Garanties

De verpakking is vervaardigd van 100% Polyethyleen (PVC- en cadmiumvrij), een makkelijk afbreekbare kunststof die tevens recyclebaar is.