Nieuw: de CANNA Specials!

13 December, 2013
Nieuwe producten
CANNA heeft twee nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd: de CANNA Orchidee Special en de CANNA Green Wall Special.
  • De Orchidee Special zorgt voor een extra lange, uitbundige en kleurrijke bloei en is een complete voeding, speciaal ontwikkeld voor de bekendste orchideeënsoorten, zoals Phalaenopsis, Oncidium en Vanda.
  • De Green Wall Special houdt je planten frisgroen en mooi bloeiend en is geschikt voor alle soorten groene wanden. Denk dan aan verticale tuinen, greenwalls, livingwalls en eetbare wanden.

Hoe te gebruiken?

Orchidee Special

Orchidee Special

De gebruiksaanwijzing voor de producten is eenvoudig. Voor orchideeën voeg je 3 ml CANNA Orchidee Special toe aan 1 liter water. Dit laat je eerst op kamertemperatuur komen. Te koud water direct uit de kraan kan de wortels beschadigen. Dompel de orchidee vijf minuten, laat de plant uitlekken en plaats haar daarna weer terug. Geef een bloeiende orchidee elke week voeding voor een extra lange, uitbundige, kleurrijke bloei.

In de winter zijn de meeste orchideeën in rust, één keer in de maand voeding geven is dan voldoende. Zet orchideeën op een lichte plaats maar vermijd plaatsing in de felle zon.

Green Wall Special

Green Wall Special

Voor greenwalls, livingwalls en eetbare wanden voeg je 20 tot 40 ml van CANNA Green Wall Special toe aan 10 liter water. Het is belangrijk om geen andere meststoffen (zoals meststofkorrels) gelijktijdig te gebruiken.

Voor groene wanden die zijn aangesloten op een voedingsreservoir is het raadzaam om de volledige inhoud van het reservoir regelmatig – maar minimaal eens in de twee weken – te verversen. Dit om er zeker van te zijn dat de planten de juiste voedingsstoffen krijgen.