CANNA Aqua Clay Pebbles

CANNA Aqua Clay Pebbles zijn gebakken kleikorrels die een ideaal substraat vormen voor gebruik door ervaren kwekers. Aqua Clay Pebbles zijn ideaal voor kwekers die tijdens het hele kweekproces de toevoer van voedingsstoffen en de vochtigheidsgraad van hun planten willen regelen.

CANNA Aqua Clay Pebbles zijn vervaardigd van speciale kleisoorten met een laag oplosbaar zoutgehalte. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in gesloten hydro teeltsystemen.

Voordelen van CANNA Aqua Clay Pebbles

  • CANNA Aqua Clay Pebbles hebben zowel een hoge porositeit als een hoog luchtgehalte, wat de ontwikkeling van sterke wortels stimuleert die het substraat goed vasthouden
  • CANNA Aqua Clay Pebbles zijn anorganisch, hebben een neutrale pH-waarde, zijn schimmelvrij en rotten niet
  • CANNA Aqua Clay Pebbles geven je de basis voor optimale groei en bloei. Ze zijn vervaardigd van superieure klei met een laag gehalte aan oplosbare zouten. Dit maakt ze bijzonder geschikt om te groeien in recirculerende systemen, zoals de rest van de CANNA AQUA-lijn
CANNA Aqua Clay Pebbles

Gebruiksaanwijzing

CANNA Aqua Clay Pebbles zijn geschikt voor gebruik in alle open en gesloten hydro systemen.

Spoel de CANNA Aqua Clay Pebbles eerst in water om eventuele losse deeltjes te verwijderen en blokkades in het irrigatiesysteem te voorkomen.

CANNA Aqua Clay Pebbles kan ook worden gebruikt om de drainage in potgrond te verbeteren. Om dit te bereiken, moet eerst een 4 cm diepe laag CANNA Aqua Clay Pebbles in de pot worden gedaan voordat de compost wordt toegevoegd.

De plastic zak kan worden gerecycled.