CANNA sponsort toonaangevend hip hop festival Woo Hah!

11 July, 2018
Sponsoring
Van vrijdag 13 t/m zondag 15 juli is CANNA te vinden op het toonaangevende internationale festival WOO HAH! Het grootste hiphop-festival van Nederland. Vorig jaar trok het festival over twee dagen 30.000 bezoekers van over heel de wereld naar Tilburg. Wegens explosieve groei is het festival dit jaar uitgebreid naar drie dagen! Om aan deze groeiende vraag te voldoen is het event verhuisd van het centrum van Tilburg naar evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Meer dan 60 nationale en internationale live acts en DJ’s uit de hiphop wereld zullen aanwezig zijn, waaronder J.cole, Joey Bada$$, Glack, Goldlink en Lil Pump. Dat worden gegarandeerd vette performances op de CANNA stage. Alle weekendtickets en zaterdagtickets zijn inmiddels uitverkocht, enkel voor zondag zijn er nog een aantal tickets beschikbaar.

Naast een compleet gebrande CANNA stage zal er ook een relaxte CANNA chill area aanwezig zijn en er is een vette activatie die jij en je vrienden absoluut niet willen missen! Drie dagen lang zal WOO HAH! festival het epicentrum van de hiphop lifestyle zijn, waar iedereen met een open visie en een positief rebels karakter zichzelf kan en mag zijn. Een visie waar CANNA 100% achterstaat.

1 2 3 4 5