COCO

COCO InfoPaper

COCO InfoPaperWil je meer weten over CANNA COCO? In deze Infopaper leggen we alles uit over het kweken van planten op kokos. Kweken op kokos is de populairste kweekmethode voor zowel professionals als hobbyisten.

Downloaden
Coco in het algemeen

Coco in het algemeen

Kokosstof is een product, dat overblijft nadat de vezels uit de buitenste schil (bolster) van de kokosnoot zijn gehaald. CANNA, pionier bij uitstek, raakte onder de indruk van de potenties van dit product. Na jaren onderzoek slaagde CANNA erin, om met kokos en een speciale kokosvoeding een nieuw medium voor snel groeiende planten te creëren.

CANNA COCO gebruiken

CANNA COCO gebruiken

Vanwege de hoge kosten van voedingsstoffen en de complexiteit van geavanceerde hydroponic-systemen stappen steeds meer telers over op CANNA COCO voor hun persoonlijke behoeften.

COCO-kwaliteit

COCO-kwaliteit

In 1998 steeg de populariteit van kokos zo enorm, dat er een groot tekort aan de grondstof, kokosgruis, ontstond. Omdat de grote potgrond- en substraatproducenten niet meer om het product heen konden, ging men naarstig op zoek naar leveranciers in vooral Sri Lanka en India.

COCO & COGr-substraten en voedingsstoffen

COCO & COGr-substraten en voedingsstoffen

CANNA COCO is een lijn van voedingsstoffen en substraten die speciaal zijn ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten op kokos. CANNA COCO was het eerste teeltsysteem voor coco. Tegenwoordig is het het populairste systeem voor zowel professionals als hobbyisten.