CANNA Coco Professional Plus

CANNA Coco Professional Plus bestaat 100% uit kokosgruis, gewonnen in India bij de verwerking van kokosnoten.

CANNA Coco Professional Plus onderscheid zich van andere kokossubstraten door zijn eerste klas materialen, fijnheid van structuur en zuiverheid. Bovendien is het kokosgruis volgens een speciaal procedé gebufferd en gespoeld. Dit is nodig om ideale voedingscondities in het medium te krijgen zodat de plant zich vanaf de start van de teelt optimaal kan ontwikkelen.

De kokosvezels voor onze kokossubstraten laten we gecontroleerd drogen. Zo houden we ongewenste stoffen weg, waardoor we de kokos niet hoeven te stomen om slechte schimmels en bacteriën te doden.

Voordelen van CANNA COCO Professional Plus

 • CANNA COCO Professional Plus is een puur, organisch product met een homogene structuur en heeft een volledige buffering om te voorkomen dat het medium de voedingsstoffen zelf verbruikt. Op deze manier zijn de voedingsstoffen direct beschikbaar voor de plant.
 • CANNA COCO Professional Plus is vrij van schadelijke virussen en bodemziekten, dankzij het unieke productieproces van CANNA.
 • CANNA COCO Professional Plus heeft een complexe water / luchtbalans dat de ideale omstandigheden biedt voor het kweken van planten.
 • CANNA COCO Professional Plus kan een aantal keren worden hergebruikt en vormt na gebruik een uitstekende potgrond verbeteraar.

CANNA Coco Professional Plus = RHP kwaliteit

CANNA Coco Professional Plus bestaat 100% uit kokosgruis. Speciaal geselecteerde eersteklas Indiase kokosnoten vormen de basis voor CANNA Coco Professional Plus. Het niet aanraken van de buitengrond in het volledige productieproces zorgt ervoor dat het eindproduct vrij is van onkruid en bodemziekten. De productie-installaties van CANNA gebruiken alleen vers water om de kokos te laten weken. Dit om te zorgen dat er geen zouten in contact komen met de CANNA COCO Professional Plus wat zorgt voor een schoon product.

CANNA Coco Professional Plus draagt het strenge RHP keurmerk voor de tuinbouw. Eigenlijk gaat de kwaliteit van dit product veel verder dan de RHP standaard. De RHP inspectie is niet alleen beperkt tot het eindproduct, maar dekt de inkoop en verwerking van grondstoffen tot aan het vullen van de zak.

Met het buffering proces van CANNA kunnen we het medium tot op zekere leeftijd 'voorprogrammeren'. Dit zorgt ervoor dat je keer op keer hetzelfde consistente materiaal van hoge kwaliteit krijgt.

CANNA Coco Professional Plus

Gebruiksaanwijzing

Watergift

  Handmatig:
 • Geef dagelijks kraanwater met een oplossing van CANNA COCO voeding.
 • Wanneer het onmogelijk is om dagelijks kraanwater te geven, zorg dan voor voldoende grote potten.
  Automatisch:
 • zodra de plant goed ontwikkeld is, 1-3 maal daags voeden met CANNA COCO voeding.

Gebruiksaanwijzing

Geef ongeveer 5 liter voedingsoplossing per m² per dag (voor volwassen planten). Neem voor grotere planten minimaal potten van 5 liter; hoe groter de potten hoe constanter het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage. Dit kan worden bereikt door eventueel een laagje hydrokorrels op de bodem van de pot te leggen. Het kokosgruis bestaat uit 45% houtstofcellulose waardoor de fysische eigenschappen lang behouden blijven. Het water/ luchtsysteem bevat 73% water en 23% lucht.

Gebruik CANNA Coco Professional Plus met de daarvoor bestemde CANNA COCO voeding, dan investeert u in kwaliteit en zekerheid!

 • Het plastic verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar
 • CANNA Coco Professional Plus is een natuurproduct, gemaakt van kokos
 • Inhoud 50 L