CANNA Coco Natural

CANNA Coco Natural is een organisch op kokos gebaseerd plantmedium dat de plant voordelen biedt in vergelijking met andere substraten:
 • CANNA Coco Natural is een organisch product dat zeer licht gebufferd is en vrij is van schadelijke virussen of bodemziekten.
 • CANNA Coco Natural heeft een uitstekend water- / luchtsysteem, dat ideale omstandigheden biedt voor deze kweekmethode.
 • CANNA Coco Natural kan een aantal keren worden gebruikt.

CANNA Coco Natural = kwaliteit

CANNA Coco Natural wordt op dezelfde manier vervaardigd als CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural bestaat uit 100% kokosgruis, geproduceerd in India tijdens de verwerking van kokosnoten. Het productieproces is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat we kunnen instaan voor de kwaliteit van dit product.

Minder buffering betekent meer controle

Het bufferen van CANNA Coco Natural is niet zo zwaar als CANNA Coco Professional Plus. Dit betekent dat je meer controle hebt over het bufferproces en meer invloed hebt op de groei en bloei van de plant. Als je deze kokos op dezelfde niveau wilt bufferen als zijn premium variant, is het de moeite waard om de CANNA COGr Buffer Agent te bekijken.

Dankzij de lichte buffering en ook lichte vooraf inweken is dit product een stuk lichter. Dit betekent dat er minder water in de zak zit. Het product is daarom gemakkelijk te transporteren. Je moet het substraat in je kweekruimte wel wat meer water op laten nemen.

CANNA Coco Natural is een zeer betrouwbaar product met een lichte buffering. Door de lichte buffering vergt het iets meer werk dan de CANNA COCO Professional Plus. Het is aan jou welke je kiest.

CANNA Coco Natural

Gebruiksaanwijzing

Watergift

  Handmatig:
 • Geef dagelijks kraanwater met een oplossing van CANNA COCO voeding.
 • Wanneer het onmogelijk is om dagelijks kraanwater te geven, zorg dan voor voldoende grote potten.
  Automatisch:
 • zodra de plant goed ontwikkeld is, 1-3 maal daags voeden met CANNA COCO voeding.

Gebruiksaanwijzing

Geef ongeveer 5 liter voedingsoplossing per m2 per dag (voor volwassen planten). Neem voor grotere planten minimaal potten van 5 liter; hoe groter de potten hoe constanter het wortelmilieu.

Zorg voor voldoende drainage. Dit kan worden bereikt door eventueel een laagje hydrokorrels op de bodem van de pot te leggen. Het kokosgruis bestaat uit 45% houtstofcellulose waardoor de fysische eigenschappen lang behouden blijven. Het water/ luchtsysteem bevat 73% water en 23% lucht.

Gebruik CANNA Coco Natural met de daarvoor bestemde CANNA COCO voeding, dan investeert u in kwaliteit en zekerheid!

 • Het plastic verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar
 • CANNA Coco Natural is een natuurproduct, gemaakt van kokos
 • Inhoud 50 L