CANNA COCO

CANNA COCO is een complete productlijn van plantenvoeding en substraten, speciaal ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten in kokossubstraten. In het begin van de jaren negentig ontwikkelde CANNA als pionier deze manier van kweken.

 

CANNA COCO

Waarom kweken op kokos?

Wat zijn de voordelen van kweken op kokos? Kweken op CANNA COCO is erg eenvoudig. Alle voedingselementen voor de groei- en bloeifase zijn aanwezig in de CANNA COCO A & B plantenvoeding. Vanwege het unieke bufferend vermogen van het CANNA COCO substraat en de sponsachtige structuur, worden de voedingsstoffen opgeslagen in het substraat. Dit betekent dat de plant zelf de hoeveelheid en timing van de opname van voedingsstoffen kan regelen.

CANNA COCO substraat is luchtiger dan bijvoorbeeld aarde substraten. Dit betekent dat er meer ruimte is voor beworteling en dat planten meer zuurstof krijgen. Dit stimuleert de groei en bloei en zorgt voor een beter resultaat. Dankzij de speciale kenmerken van het kokossubstraat heeft CANNA COCO geen Vega en Flores variant.

COCO of COGr?

Naast de reguliere COCO lijn is er ook CANNA COGr. Deze lijn bevat het speciale COGr Board en is perfect voor de ervaren en veeleisende kweker. Beide lijnen bestaan uit een kokossubstraat met RHP-keurmerk en bijhorende plantenvoeding.

Bekijk onze CANNA COGr producten

De meeste kwekers kunnen met COCO het best uit de voeten. Het COCO kokossubstraat heeft een behoorlijk bufferend vermogen, waardoor je minder snel in de problemen komt. Met de juiste kennis en voldoende aandacht, kun je met CANNA COGr nog betere resultaten behalen. Door een grovere structuur speelt de buffer geen rol, waardoor je de voedingsgift nauwkeuriger kunt afstemmen.

Bekijk onze CANNA COCO producten

CANNA Coco A & B

CANNA Coco A & B

Professionele snelwerkende meststof voor het kweken van planten in kokos.

view
CANNA Coco Natural

CANNA Coco Natural

Organisch op kokos gebaseerd plantenmedium. Vrij van virussen en chemische...

view
CANNA Coco Professional Plus

CANNA Coco Professional Plus

Volledig organisch kokossubstraat vrij van virussen, bestrijdingsmiddelen en...

view
CANNA Coco Slabs

CANNA Coco Slabs

Vrij van vezels en komen in de vorm van fijne vlokken. Bevatten een complex water...

view

Voedingsschema maken

Tip Grote planten

Plaats niet te veel planten per vierkante meter; planten worden over het algemeen groter op CANNA COCO en hebben meer ruimte nodig dan op bijv. steenwol of potgrond.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Wil je meer weten over CANNA COCO? In deze Infopaper leggen we alles uit over het kweken van planten op kokos. Kweken op kokos is de populairste kweekmethode voor zowel professionals als hobbyisten.