Donnie's Plantjes - Welkom bij de familie

Welkom
bij de familie

Wij zijn dé expert en leverancier op het gebied van groeiproducten voor kamer- en tuinplanten.

Klik hier en start jouw kweekcarrière

 

Welkom bij CANNA, wij helpen jou op weg naar een voedzame kweekcarrière - of je nu een groentje bent of een ervaren botanicus.

Eerst even een introductie: CANNA is inmiddels al drie decennia dé producent van hoogwaardige meststoffen en groeiproducten voor kamer- en tuinplanten.

We zijn een industriestandaard onder hobby- en thuiskwekers in binnen- en buitenland en werken met passie aan nieuwe technologieën en producten waarmee jij het meeste uit planten haalt.

Wil jij zelf aan de slag met stekken, wortelen en groeien na het zien van Donnie’s Plantjes, maar heb je geen idee waar te beginnen in het kweekproces?

Geen probleem: de Terra Starterskit helpt je tot in de puntjes op weg. De kit bevat hoge kwaliteit meststoffen en additieven voor een snelle, gezonde en krachtige groei van jouw plant.

Bestel de Starterskit

Mijn medicinale plantjes en ik waren al fan van CANNA toen me zoon nog in een Aussie liep!

- Oma Wietske

Wij zijn benieuwd naar jouw kweekavonturen!

Deel je ervaringen of vragen in een Instagram post of DM (@cannanederland.official). De mooiste of grappigste berichten delen we regelmatig op onze socials.

Meer zien van Donnie en zijn plantjes? Subscribe jezelf dan op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van de laatste afleveringen en kweekvideo’s!